Com una criatura…

Ara envio missatges a l’alcalde. La culpa és seva, per posar la funcionalitat a la web.

Benvolgut alcalde,

Des de fa un temps utilitzo la xarxa d’aparcaments de BSM en els meus desplaçaments en bicicleta per la ciutat, i sempre he estat molt agraïda pel fet que són la única empresa que accepta bicicletes per hores i també pel tracte educadíssim i molt atent que he rebut per part del seu personal. Lamentablement, ha estat una sorpresa trobar-me en la situació de no poder aparcar la bici per manca de places i, tot d’una, descobrir que (almenys en els dos pàrkings on he preguntat) només existia una plaça per a aparcament per hores, ja que la resta corresponien a abonats. Soc conscient de que hauran fet la distribució de les places d’acord amb la necessitats del servei, però de totes maneres no puc deixar de pensar que una sola plaça per a cada pàrking és clarament insuficient. Per exemple, en el cas de voler desplaçar-me i aparcar de manera conjunta amb un familiar o company de feina, em seria impossible utilitzar el servei.

Per això, els he demanat que es decideixin a potenciar el servei de prestació de llocs d’aparcament per a bicicletes per hores, que fins i tot molts usuaris encara desconeixen i que trobo que és d’una gran utilitat, tenint en compte l’alt volum de robatoris de bicicletes i les restriccions en aparcament que la guàrdia urbana començarà a controlar a partir de l’entrada en vigor de la nova ordenança de circulació. Possiblement, aquest fora un bon moment per recordar als ciutadans l’existència d’aquest servei i per augmentar-ne el volum.

En no haver rebut resposta per part de BSM, he pensat que no fora mala idea compartir aquesta informació amb l’alcaldia i, de pas, demanar-vos que feu coincidir l’entrada en vigor de la nova ordenança amb un increment de carrils bici a la ciutat (vull dir carrils bici de debó, no ratlles paral·leles pintades al terra en llocs que posin en perill a ciclistes i vianants, com passa ara) i també amb la construcció d’aparcaments segurs per a bicicletes, com el Biciberg o el Bike-Hive, en els llocs necessaris (bàsicament centre de la ciutat i àrees més comercials). En resum, us demanaria una política més valenta d’impuls envers l’ús de la bicicleta, un vehicle que si molts ciutadans encara no utilitzen és bàsicament per la inseguretat dels actuals carrils bici a la ciutat i per la manca d’espais segurs d’aparcament.

Tot esperant que els meus suggeriments serveixin per a alguna cosa, rebeu una salutació.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s