Resposta municipal

He de dir que he rebut resposta de l’Ajuntament de Barcelona, globalment correcta i en termes prou ajustadets al que els comentava. Encara que evidentment no solucionarem el tema dels aparcaments de BSM ni farem bicibergs a la Plaça Catalunya ni reconvertirem els carrils pintats a les voreres en autèntics carrils bici, almenys s’han dignat a respondre més o menys al que tocava, en comptes de fer allò tan típic de certes administracions, altrament dit “andarse por los cerros de Úbeda”.

Reprodueixo algunes parts de la resposta, ni que sigui per donar continuïtat a aquell post de “com una criatura…”.

Pel que fa a la possibilitat d’utilitzar els aparcaments de BSM per a estacionar bicicletes durant un temps determinat, lamento els fets que m’explica en el seu correu. (…) L’informo que he adreçat una còpia del seu escrit als responsables de BSM perquè tinguin en consideració i valorin les seves observacions.

(…)

En el Pla estratègic 2006-2010, doblarem el número de quilòmetres de carril bici segregats, adaptarem el transport públic per facilitar-ne el seu ús i augmentarem les places d’aparcament (9.000 per al 2007). Vull apuntar també que la voluntat de l’Ajuntament no és altre que, tal i com hem fet en els darrers anys, seguir treballant conjuntament amb les associacions i entitats ciclistes perquè la posada en marxa de la normativa sigui un element de millora.

M’ha cridat l’atenció això de doblar els kms de carril bici segregat i he anat al blog d’en Marc Belzunces, on hi ha aquest post sobre l’actualització Gener del 2007 del mapa col·laboratiu de carrils bici dels Països Catalans, a banda de moltes altres entrades molt interessants. Si anem al Google Earth i ens mirem aquest mapa, ens trobem amb que els carrils de color verd (els autèntics carrils bici: a nivell dels cotxes i segregats físicament) no són precisament majoritaris. Entenc que aquests són els que es doblaran, segons l’alcaldia. Bé, el doble de poquet no és massa, tot i que evidentment és millor que res.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s