Bon temps i més bicis

Aquesta imatge del carril bici de la Diagonal, el dia de Sant Jordi, no té res a veure amb el que és Barcelona des que ha començat el bon temps. Les bicis es multipliquen. Els aparcaments estan a tope, més bicis lligades a qualsevol lloc (fins i tot on ho hauríen de ser, com ara als arbres). Els xoriços ja s’estaran fregant les mans mentre trien el millor model de cada barana (o el que té la cadena més vulnerable).

I és que malgrat els manguis, malgrat la misèria del carril bici majoritàriament insegur, malgrat la voluntat de l’Ajuntament de fomentar la mala maror entre ciclistes i vianants amb carrils bici com aquest:

això cada cop va a més.

Ara, tremolem, entre aquests ciclistes “de temporada” (i molts dels fixes, no ens enganyem) hi ha un bon grapat de kamikazes eixerebrats d’aquells que donen mala fama a tot el col·lectiu. Suposats ciclistes urbans que van per la vida avasallant als vianants, als altres ciclistes, fent el suicida amb els cotxes, i a sobre arriben a casa pensant que són la pedra filosofal. Avui mateix, amb el sol solet, n’he vist tres. Mala cosa.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s