Ho tenim clar

En Marc Belzunces explicava al seu blog el mal coneixement que té en Portabella de la modificació de l’ordenança municipal respecte a les bicis. Ho tenim clar si el que representa que és la imatge municipal de la promoció ciclista (repeteixo: representa) no se sap ni l’ABC de l’ordenança que suposadament ha promogut. Tot plegat, un detall sense importància, avui que el gran problema serà que les forces d’esquerra han perdut regidors a Barcelona ciutat, però no em podia estar de dir-ho. La culpa, com sempre, la tindrà l’abstenció, però també es podria qualificar d’abstenció institucional allò que fa l’Ajuntament cada cop que li enviem un escrit amb una pregunta concreta i ens respon amb aquella carta-tipus.

Exemple:

Pregunta: hi haurà un plànol amb les voreres “practicables” pels ciclistes de Barcelona?

Resposta: Barcelona està vivint el quasi podem qualificar de revolució en la seva mobilitat, gràcies al fort impuls de l’ús de la bicicleta, incrementat amb iniciatives com el Bicing (i…?????). Aquesta realitat necessitava una regulació per evitar, precisament, que es generin conflictes entre els diferents usuaris de la via pública: vianants, ciclistes i vehicles (ja ho sé, per això pregunto, justament). Per aquest motiu, hem aprovat les modificacions a l’ordenança de circulació (més del mateix, i…?????). Tota nova normativa necessita d’un temps d’adaptació i t’informo que des de l’Ajuntament properament farem una campanya informativa perquè els ciclistes pugueu està al corrent de la normativa i dels consells per a circular per la ciutat (vale, que ens faran tríptics i díptics i cartells, però també un plànol?). D’altra banda, em plau informar-te el Pla estratègic 2006-2010 inclou doblar el número de quilòmetres de carril bici segregats i, alhora, implantarem més zones 30 a tots els barris de Barcelona (això ja m’ho diuen cada vegada que els envio una consulta, seria bonic veure-ho fet en comptes d’escrit…).

El dia que algú gosi donar respostes senzilles a preguntes concretes, potser hi haurà cua a les 9 del matí perquè sentit comú tregui majoria absoluta. Mentre tant, tenim el que tenim.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s