Ping-pong municipal

La meva pregunta és la de sempre:
Tenint en compte la posada en vigor de la nova ordenança de circulació per a bicicletes, voldria demanar que l’Ajuntament posi a disposició dels ciclistes un plànol de les voreres “practicables”, és a dir, les que fan 5 metres o més d’amplada. En una ciutat com la nostra, on els cotxes i motos respecten poquíssim a les bicis, de vegades és preferible circular per les voreres, sempre respectant els vianants, però a moltes persones en resulta molt complicat saber si una vorera fa 4 o 5 metres d’ample. No voldria haver-ho d’esbrinar quan un guàrdia urbà em vingui a multar i crec que és obligació de l’Ajuntament posar a disposició dels ciutadans tota la informació necessària per a la seva seguretat. Gràcies.

La seva resposta és digna de “Sí, ministre”:
Per indicació de l’alcalde, acusem rebut del correu electrònic que em vas adreçar-li fa uns dies arran de la nova ordenança de vianants i vehicles. La voluntat de l’Ajuntament no és altre que, tal i com hem fet en els darrers anys, seguir treballant conjuntament amb les associacions i entitats ciclistes perquè la posada en marxa de la normativa sigui un element de millora. Per aquest motiu, estem fent una àmplia campanya de difusió perquè els ciclistes disposeu de tota la informació. Et suggereixo que consultis la guia http://www.bcn.es/bicicleta, on trobaràs els consells per a circular amb bici amb seguretat i complint la normativa.

Insisteixo, no em queda cap altre remei:
He rebut el missatge. A l’adreça que m’envien no hi ha la informació que demano. La meva pregunta és molt concreta: està previst difondre un plànol de BCN amb informació sobre les voreres de 5 metres o més?

Tal com parlava divendres amb altra “bromptonera”, de tornada a casa, amoinada també per tanta concreció en el tema de les mesures i tanta incertesa en la informació que “ofereix” l’Ajuntament, potser hauria d’incloure un formulari amb 2 opcions de resposta:
o NO?

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s