Enemics arreu

Si voleu entrar amb una Brompton a la seu del districte de Les Corts, evidentment plegada, vigileu amb la funcionària que hi ha a primera línia de foc. Mentre el guàrdia urbà de la porta saluda, somriu i segueix fent la seva, ella pregunta, amb to desagradable si “allò” és una bici. Perquè si és una bici, ha de quedar al carrer. La resposta és que la Brompton, quan està plegada, no és una bici, és un “bulto” que porto agafat i que ni tan sols toca el terra. Per això, i perquè el guàrdia urbà no estava per les ximpleries d’aquesta senyora, vaig entrar amb la Brompton i vaig fer la meva gestió, però sembla que haurem d’anar a l’Ajuntament amb la Brompton dins la seva bossa negra, ben amagadeta, no fos cas que fes mal a la vista de certs treballadors municipals.

Anuncis

One thought on “Enemics arreu”

  1. De fet els hi fa molta ràbia que el “bulto” sigui una bici, és una cosa inexplicable, potser ens hem de remuntar a la seva infància, algun trauma, o algun complexa mal arreglat, no sé…
    Jo i la meva dona hem entrat als cinemes Verdi, a l’Hospital de Barcelona, al barber, i a algunes botigues. Val a dir que de tant en quant si que et trobes gent d’aquesta. Et diuen que les rodes petites (les Eassy Wheels) embruten el terra!!! I els cotxes dels nadons? No els haurien de fotre fora dels llocs?
    Apa, ànims!!!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s