Obsessió

Novament trobem a La Vanguardia una imatge enviada per un lector (i segur que molt curosament seleccionada) que dona peu a altre debat entre ciclistes i vianants, en la línia habitual. Aquesta vegada la foto mostra el que sembla un pare amb el seu fill, passejant tranquilament per la Barceloneta sense molestar a ningú (excepte al que va fer la foto i al que va decidir destacar-la, suposo).

Un dels comentaris m’ha fet pensar que potser no hem de donar tantes voltes a les intencions ocultes de La Vanguardia per donar fòrum a aquests suposats debats, sense cap moderació, que semblen més adreçats a generar mala maror que a fomentar la cultura de la convivència. I és el que atribueix tot plegat a un possible trauma infantil amb el tema de les bicis. Bromes a banda, sembla ben cert que la disposició de La Vanguardia envers el món ciclista no és del tot neutral, sinó més aviat com enrabiada. En PereJP ja ho comentava no fa massa al seu blog Urban Bike Barcelona.

Malgrat tot, altres mitjans mostren una imatge menys catastrofista de les bicis a la ciutat. Per a mostra, la part final del programa de la 2 “Tras la 2 – Zoom Tendencias“, que de moment encara es pot veure des d’aquest enllaç, després d’un breu reportatge sobre tendències fitnètiques (step, spinning…).

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s