Altre carril-bici inexistent

Durant les meves darreres anades i vingudes cap a la UOC havia buscat per diferents llocs (vorera muntanya, vorera mar, centre ajardinat…) el carril bici que segons el mapa de carrils bici del 2009 suposadament completava la Diagonal, entre els carrers Sicília i Marina, sense èxit. Fins i tot un dia vaig demanar-ho a un guàrdia urbà, i va resultar que tampoc l’havia vist mai.

Finalment, m’he decidit a consultar amb l’Ajuntament, i després de respondre’m que anirien a comprovar “in situ”, m’han informat que efectivament no hi ha carril bici que completi la Diagonal, i que en aquell tram, que els falta, estan valorant quin seria el millor traçat. Tot afegint que corregiran l’error al mapa del 2010.

Com que l’alternativa d’anar per la vorera cada cop em fa menys gràcia, he optat per superar el tram complicat tot seguint els consells d’un ciclista amb pinta “pro” que vaig trobar fa un parell de setmanes just a la cantonada Diagonal-Sicília, i que tenia estudiats els intèrvals semafòrics per travessar el tram amb relativa seguretat i rapidesa. Tot i així, cal apretar la pedalada perquè els conductors impacients no se’t “mengin” en girar pel carrer Sardenya com si els anés la vida.

Anuncis

One thought on “Altre carril-bici inexistent”

 1. Bona tarda.
  Això no és un comentari del post.

  Aprofito per enviar-te aquesta informació i si la pots col.locar al teu Bloc, dons t’estaria mol agraït i si de passada podeu venir, fantàstic.

  Estem preparant pel proper diumenge 22 de novembre a les 11h del matí una Fira-Concentració de bicicletes plegables a Vilanova i la Geltrú.
  La fórmula de Fira-Concentració està pensada perquè el ciclista de plegables vingui a Vilanova i participi en un recorregut urbà d’uns 7 km, sortirem de la zona del llarg Passeig Marítim que tenim la sort de tenir i per carrers de la vila.
  També hi participaran les marques més importants de bicicletes amb estands on podrem gaudir de les darreres novetats a la zona del Parc de Ribes Roges.
  Hi haurà el sorteig d’una plegable entre tots els participants.
  Podrem gaudir de les bicicletes que ens visitin tant de Vilanova com de fora, el mercat i models és tant ampli que segur que quedarem sorpresos de les plegables i les diferents tipologies de màquines que hi han.
  Al nostre voltant darrerament n’està ple de concentracions, dia de la bici, passejades, trobades, marxes de bicicletes, curses, però lo que no tenim són concentracions de bicis plegables, per això aquesta.

  Per això la concentració és exclusiva per bicicletes plegables.
  Definició de bicicleta plegable feta pel Bacc (Bicicleta Club de Catalunya).

  Vilanova i la Geltrú està molt ben comunicada per ferrocarril , això permetrà que molta gent pugui plegar la bici al tren i la desplegar-la a la nostra ciutat.
  També la gent de la nostra ciutat podran desplegar la bici i sortir al carrer, per això el nom de la Trobada és : DESPLEGA LA BICI A VILANOVA I LA GELTRÚ.

  Bloc : http://bicis-plegables.blogspot.com

  Esperem la vostra visita.
  Salutacions .

  Carles Soler.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s