Moure’s en bicicleta

L’Ajuntament de Barcelona té, des de fa temps, una web corporativa amb el nom Moure’s en bicicleta. Crida l’atenció que un espai com aquest, que podria ser el lloc referent municipal per a tots els que utilitzen o volen utilitzar aquest vehicle com a mitjà de transport, estigui tan mort.

Si ens fixem a les Notícies, que és l’apartat més destacat de la web, es pot veure que van (aproximadament) a una novetat per mes. I això tenint en compte que les dues darreres no tracten sobre mobilitat en bici, sinó sobre un premi a una ciclista esportiva i sobre una ruta lúdica per un barri. De debò que no hi ha més notícies per destacar sobre el ciclisme urbà? El que evidentment podem deduir que passa és que aquest espai web reflecteix la manca d’interès de l’Ajuntament de Barcelona per promocionar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport, i la seva fixació en fer èmfasi en els aspectes lúdics i esportius, d’altra banda molt respectables, però segurament no necessàriament relacionats amb el que hauria de ser l’objectiu de la web.

Amb aquest contingut i aquest “dinamisme” (no oblidem que anem a notícia per mes, gairebé podríem dir que és una web “menstrual”), no és estrany que els ciclistes urbans no tinguem l’hàbit d’entrar a buscar res. Trobem més informació, i sovint més fidedigna, als blogs dels amics i coneguts ciclistes.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s