Rampa de vianants, vorada de bicis

carrilbici

Coincidint amb la trobada #jasom1000 del grup Brompton BCN, vaig veure que el carril bici que travessa el Passeig d’Isabel II, a l’alçada de Pla de Palau, tenia vorada, mentre que el pas de vianants que hi ha just al costat té una rampa, i vaig enviar aquesta incidència, junt amb una foto, a la bústia de queixes i suggeriments de l’Ajuntament:

El pas de vianants disposa de rampa, en canvi el carril bici no, hi ha una vorada.

He rebut aquesta resposta:

Us informem que en aquests moments no està previst portar a terme cap actuació al carril bici de de Pla de Palau. No obstant això, tindrem en compte la vostra proposta a fi d’incorporar-la en futures actuacions.

Jo passo poc per aquest carril, però imagino que els ciclistes habituals deuen anar cap a la rampa dels vianants per baixar i després per tornar a pujar, envaint d’aquesta manera l’espai dels que van a peu. És curiós que l’Ajuntament ens “bombardegi” amb missatges sobre com cal preservar l’espai dels vianants i després generi aquests punts de conflicte, de la manera més absurda.

D’entrada, que algú hagi pintat línies al terra i s’hagi “posat la medalla” de que ha fet x metres de carril bici en un lloc sense rampa, em sembla una barbaritat. Però que un cop constatada la barbaritat, m’emplacin a futures actuacions, un cop més, posa de manifest on rauen les prioritats, perquè no dubto que si aquesta vorada fos un impediment per donar a pas a cotxes o motos, el tema quedaria resolt en pocs dies.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s