L’efecte càmera

Des de fa un temps he incorporat una càmera a la bicicleta i també la rutina de gravar cada cop que començo a pedalar. Ha estat un regal destinat a “guanyar seguretat”, tot i que jo el vaig viure més con un gadget d’aquells que tant m’agraden. Després d’utilitzar-la durant algunes setmanes, he arribat a la conclusió de que realment sí incrementa el nivell de seguretat.

Malgrat els irreductibles de sempre segueixen amb les seves males pràctiques de posar ciclistes i/o vianants en perill des dels seus vehicles motoritzats, sense saber o sense que els importi que ara quedin gravats, sí que he pogut apreciar que, en més casos dels que imaginava, conductors i motoristes es fixen en què la Brompton porta una càmera al manillar i es comporten de manera més cívica.

Altre efecte col.lateral és poder enviar gravacions d’incidències o infraccions a l’Ajuntament, com ara l’ocupació sistemàtica de carrilsbici per part de runners o les saltades de semàfor (també sistemàtiques) de vehicles a motor en algun encreuament de la ciutat que des de l’Ajuntament insisteixen que no succeixen i que jo veig a diari, sovint amb perill de mort per a algun vianant que, despistat, es pensa que pel fet de tenir verd pot passar amb seguretat.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s