Preguntes

Una conversa amb un col.lega ciclista urbà al Facebook respecte a la meva “tasca” denunciant els problemes dels carrilsbici de Barcelona i deixant constància d’obstacles i problemes, m’ha generat tota una sèrie de preguntes. Hi ha temes, com els vianants pel mig del carril, que potser no són tan fàcils de resoldre, però de vegades trobes absurds municipals com els que hi ha al Moll de la Fusta… què són aquelles estructures i per què estan allà al mig? Quants ensurts hauran generat? Quanta gent haurà de prendre mal perquè ho resolguin? Per què l’Ajuntament dissenya aquestes parides?

Només d’anar passant i veient coses tinc tants suggeriments/queixes a l’Ajuntament que els he de controlar amb el Wunderlist, ja que sovint incompleixen el termini de resposta i els he de reclamar.

Com és que no veuen ells mateixos barbaritats com les que sovint els faig saber? No tenen cap tècnic municipal que, muntat en una bici, revisi l’estat de la xarxa de carrils? Ningú amb poder decisori en aquella casa va en bici a la feina? En quina dimensió viuen? Segurament en la dimensió moto…

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s