Feliç aniversari

La meva queixa/suggeriment adreçada a l’Ajuntament de Barcelona el dia 13 de setembre del 2014 que explicava en aquesta entrada al blog, avui compleix 5 mesos i segueix pendent de validació.

Tenint en compte que el formulari municipal sobre el tema presumeix d’aquest compromís: “El temps transcorregut des que es registra al sistema la comunicació fins que s’emet una resposta pel canal que escullin els ciutadans ha de ser inferior a 30 dies

compromís de 30 dies

i que després de 5 mesos i diferents reclamacions i missatges via Twitter adreçats a l’Ajuntament, al 010 i al mateix alcalde, la queixa segueix pendent de validació, no puc més que dedicar un fantàstic #etfelicitofill al servei municipal de gestió de queixes i suggeriments, en la confiança de que si l’Ajuntament es passa el seu propi compromís pel forro, tinc ben clar què fa amb la resta de responsabilitats que té vers els ciutadans.

Seguirem comptant el temps i anirem per a rècord. I la propera vegada que m’adrecin a fer una reclamació via formulari web, ja sé on els he d’adreçar jo.

Anuncis

2 pensaments sobre “Feliç aniversari”

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s