Obstacles al carril-bici del Moll de la Fusta: resposta municipal

La queixa que va arribar a complir 5 mesos en espera de resposta no va fer els 6 per ben poquet. Uns dies abans de l’aniversari vaig rebre la resposta municipal:

Responem a la vostra comunicació rebuda el 13 de setembre de 2014 amb codi 4928WSF sobre tanca.

En primer lloc, ens volem disculpar pel retard en la resposta.

Us informem que, l’Ajuntament de Barcelona té previst millorar el carril bici del Passeig Colom amb l’objectiu de donar més seguretat als ciclistes i als vianants. 

Us agraïm la vostra comunicació. La participació de la ciutadania és molt important per millorar els serveis municipals i la convivència a la ciutat. Restem a la vostra disposició per a futures comunicacions.

La línia és l’habitual “té previst…” “… donar més seguretat”. Por em fan. Primer perquè sé el que triguen quan tenen prevista alguna actuació, fins i tot quan ja s’hi han posat. Només cal veure el que ha costat posar en funcionament el nou carril del Paral·lel o el que està costant el tram de l’encreuament Diagonal/Aragó. Segon perquè també sé el que entenen per “donar més seguretat”. Era el que representava que farien a l’esmentat Paral·lel o fins i tot al bicinyap del nou carril de la Diagonal. Però almenys han respost. Gairebé 6 mesos per dir això i ens hem de creure les estadístiques de la web municipal pel que fa a aquest servei?

estadístiques

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s