Runners

Se’m fa una mica difícil posar-me en el lloc d’un runner urbà, fa molts anys que no faig aquest tipus d’exercici i poques vegades l’he fet a ciutat. Tot i així, se’m fa encara més difícil imaginar-me els motius pels quals un corredor urbà prefereix anar pel carrilbici del Passeig Sant Joan (al mig del trànsit) abans que per l’amplíssima vorera. O entendre perquè, en anar per la Diagonal, opta per situar-se on estan les línies del carrilbici, abans que per la immensa (i normalment buida) vorera que hi ha a l’altra banda de la filera d’arbres. Realment no se n’adonen? Ho fan per molestar? Potser respirar de més a prop el fum dels vehicles a motor i anar esquivant bicicletes afegeix un punt d’adrenalina a una activitat monòtona? Qui ho entengui, que m’ho expliqui.

Anuncis

2 pensaments sobre “Runners”

  1. Suposo que el paviment és més regular.

    Primer perquè no hi ha rajoles amb gravats, sinó asfalt llis.
    Segon perquè les rajoles s’aixequen, ballen i es mouen, etc. mentre que l’asfalt, en general, com a màxim s’esquerda — però ho veus a simple vista.

    Suposo…

    1. Avui pel carril bici de la Diagonal veia (un cop més) ciclistes amb màscares i runners “a pulmó lliure”. Tenen espai de sobres a la vorera, que té exactament el mateix paviment que el carril bici, i en canvi són molts els que insisteixen en córrer pel carril. Potser són les 2 línies paral·leles que els fan pensar que és una pista d’atletisme? Però el que em sembla més sorprenent és el Passeig Sant Joan. Si jo fes running, mai em posaria al bell mig d’una avinguda, envoltada per carrils amb vehicles a motor i compartint un espai (molt estret) amb ciclistes, patinadors i tot de gent que em pot donar un cop.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s