Queixa/suggeriment de llarga durada

El 8/1/15 vaig enviar una queixa/suggeriment a la web de l’Ajuntament de Barcelona referent al que es veu en aquest vídeo:

Aquest era el text de la queixa:

Aquestes bandes reductores de velocitat  i sobretot les tanques metàliques són un perill pels ciclistes i una vergonya per a la ciutat, els turistes els hi fan fotos a les tanques amb actitud sarcàstica. La meva opinió és que s’haurien d’eliminar i, si realment s’han posat per resoldre un problema, resoldre’l d’altra manera.

Després de moltes anades i vingudes i reclamacions, finalment el 29/7/15 em van respondre que la queixa corresponia al Consorci Port 2000 Port Vell, i als pocs dies vaig rebre un correu, breu però atent, d’un tècnic que em convidava a anar a una reunió amb la finalitat d’escoltar les meves propostes de millora. Com que no tinc massa disponibilitat per a aquests tipus de reunions però sí vull contribuir a que:

a) ningú prengui mal amb aquestes tanques

b) deixem de fer el ridícul amb els molts turistes que passegen per allà

he respost amb aquest missatge:

Abans de res, gràcies per la seva resposta.
 
En aquests moments em resulta una mica complicat anar presencialment a una reunió, però no tinc cap problema (ben al contrari) en fer-los arribar els meus comentaris per escrit.
 
Com hauran vist en el vídeo que vaig adjuntar a la queixa/suggeriment, es tracta d’un carril bici que queda interromput per unes valles ancorades al terra. Representa no només un greu perill pels ciclistes sinó una font constant de bromes per part dels turistes que passegen per la zona i que (almenys el dia que jo hi passava) feien fotos i comentaris en veu alta burlant-se d’aquesta instal·lació, que realment et fa dubtar entre el riure i la indignació.
 
Suposo que deuen tenir tècnics per planificar una alternativa més adient i menys ridícula. Jo no sóc cap tècnica, només una usuària, però puc valorar que posar una barrera ancorada al terra al mig d’un carril bici no és una bona solució per advertir de la sortida de vehicles que hi ha a continuació, he anat en bici per moltes ciutats del món i poques vegades m’he trobat amb una estructura de metall al mig del carril. Els agrairé que pensin i apliquin una millor solució, realment la imatge de ciutat que donem amb aquest carrilbici no és la de la Barcelona moderna i bike-friendly que suposo que tots volem compartir amb el món.
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s