Pas perillós

Aquesta situació es repeteix cada cop que passo per aquest semàfor. Vianants i bicicletes tenim verd però els vehicles a motor segueixen passant sense cap problema i sovint a gran velocitat. En el vídeo se’n veuen dos, però hi ha un tercer (que mig es veu) a qui, mentre ja estava al mig del carrer (i amb semàfor verd de feina estona) vaig haver de fer el gest de parar perquè respectés la meva prioritat de pas.
He passat el suggeriment a l’Ajuntament perquè els vehicles a motor venen pel darrera i no tothom fa com jo (mirar i remirar abans de passar, encara que tingui verd). Crec que cal fer alguna cosa per millorar la seguretat dels que no anem per Francesc Macià motoritzats i pretenem arribar a destí pel carrilbici que ens han marcat, respectant els senyals, i ben vius.
Veient aquestes coses i el temps que trigo en travessar la plaça, de vegades entenc als ciclistes que travessen Francesc Macià “a la brava”, pel bell mig i via directa.

Anuncis

One thought on “Pas perillós”

  1. Això l’anomeno “coche residual”, trànsit rodat que pasa quan el seu semàfor en ambar i arriben al pas de vianants quan està verd. Conclusió: ja no et pots fiar ni dels semàfors

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s